_Wymbritseradiel
vlag_friesland
vlag_friesland vlag homm
nederland-vlag-bewegende-animatie-0007
kip2
kip2
scannen0042 (2)
slide0010_image051
slide0010_image051

 23-11 2023

samen werking boer en nazorger

Opgericht 30 november 1954

Samenwerking tussen boer en nazorger

Een samenwerking moet groeien, het is mensenwerk. Een paar tips om prettig met elkaar samen te werken:

* Heb niet alleen hart voor wat je zelf doet, maar heb ook interesse in wat de ander drijft – Als nazorger is het belangrijk elkaar en het bedrijf te leren kennen.

* Neem af en toe de tijd voor een bakje koffie – dat is niet vanzelfsprekend, vooral als het land op afstand ligt. Toch kun je juist dan kennis uitwisselen, zoals waar je vogels en nesten hebt gezien en vraag wanneer er gemaaid of bemest gaat worden, wissel telefoonnummers uit om dat soort zaken aan elkaar door te geven.

* Registreer je gegevens en biedt de boer aan mee te kijken in het systeem de registratie van de weidevogels op zijn percelen kan hij ook inzien, hij moet dan inloggegevens hebben om in de registratie te kunnen kijken. Ook dit motiveert om goed op de nesten en kuikens te letten tijdens de voorjaars-werkzaamheden.

De communicatie tussen boer en nazorger is het allerbelangrijkste. Zo kun je als nazorger niet zomaar het land oplopen, stokjes plaatsen en denken dat de boer of de loonwerker er wel omheen werkt. Hou contact en hou rekening met elkaar.

 

dierenanimaties-00612
dierenanimaties-00535
BuiltWithNOF

webontwerp M.Engbers